Η ομάδα μας

thomas-mersiniasmaria

 

Μερσινιάς Θωμάς


Online Sessions: Κρίσεις Πανικού, Αγχώδεις Διαταραχές, Κατάθλιψη, Σεξουαλικά προβλήματα

Είναι Κλινικός Ψυχολόγος, Zει μόνιμα στην Θεσσαλονίκη κι εργάζεται ιδιωτικά ως Ψυχοθεραπευτής. Είναι κάτοχος Bachelor και Master στην Κλινική Ψυχολογία.Έκανε το Μεταπτυχιακό του με ειδίκευση στις Αγχώδεις Διαταραχές στο Πανεπιστήμιο American Liberty University, U.S .A . Η Κλινική του εμπειρία περιλαμβάνει ατομικές συνεδρίες με άτομα με διαγνωσθείσα Διαταραχή: Άγχους, Κρίσεων Πανικού, Κατάθλιψης, Αγοραφοβίας, σχιζοσυναισθηματικής, σεξουαλικής δυσλειτουργίας, εθισμού, Σχιζοειδών Διαταραχών, και Συνεδρίες ζευγαριών για Διαταραχές Σεξουαλικές.

button

 

Κατσαούνη Μαρία


Online Sessions: Ψυχολογικά προβλήματα παιδιών, Άγχος Ενηλίκων & παιδιών, Χρόνιες Παθήσεις και Ψυχολογία Υγείας, Κατάθλιψη

Γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη. Σπούδασε Ψυχολογία (Bachelor of Science Hons) στο Πανεπιστήμιο του Huddersfield, της Μεγάλης Βρετανίας και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο London Metropolitan του Λονδίνου, με ειδίκευση στην Ψυχολογία Υγείας (Master of Science). Ζει και εργάζεται ιδιωτικά στη Θεσσαλονίκη ως Ψυχολόγος Υγείας.  

button