Οnline Ψυχοθεραπεία & Συμβουλευτική

Τι σημαίνει Ψυχοθεραπεία & Συμβουλευτική online;
Η Συμβουλευτική αφορά την συζήτηση με τον ψυχολόγο ,οποιουδήποτε θέματος σας απασχολεί είτε αφορά προσωπικό είτε εργασιακό είτε οικογενειακό είτε κοινωνικό τομέα.
Η ψυχοθεραπεία online διέπεται απο τους ίδιους κανόνες με την ψυχοθεραπεία γραφείου και συνήθως επιλέγεται απο άτομα που είτε δεν διαθέτουν πολύ χρόνο μετακίνησης είτε βρίσκονται σε απομακρυσμένη περιοχή.
 
Γιατί Οnline Ψυχοθεραπεία;
Γιατί έχει παρατηρηθεί ότι έχει άριστα αποτελέσματα, κι επιπλέον παρέχει την ευκολία της απομακρυσμένης πρόσβασης χωρίς την φυσική μετακίνηση.Ο ιστότοπος μας πρωτοπορεί, και παρέχει αυτήν την υπηρεσία εδώ και 10 χρόνια .Ήμασταν οι πρώτοι στην Ελλάδα που την παρείχαμε. Πλέον είμαστε οι πιο έμπειροι.
Η online Ψυχοθεραπεία, σου παρέχει την ευκολία να κλείσεις την ώρα και μέρα που εσυ θα επιλέξεις, και να την κάνεις απο την άνεση του σπιτιού σου μέσω υπολογιστή.Δεν χρειάζεται κανένας ειδικός εξοπλισμός.Αναζήτησε μέσα στο ημερολόγιο ΕΔΩ την ώρα και μέρα που σε βολεύει και μίλα σήμερα για ότι σε απασχολεί. 

Τι μπορεί να συζητηθεί στην Οnline Συνεδρία;
Στην περίπτωση που χρειάζεσαι Ψυχοθεραπεία , η όλη διαδικασία θα εξελιχθεί όπως και στην Συνεδρία γραφείου. Ο Ψυχολόγος γνωρίζει πολύ καλά πως θα προχωρήσει την διαδικασία, εσυ απλά στην πρώτη Συνεδρία φρόντισε να έχεις συγκεντρώσει τα θέματα που θες να συζητήσεις μαζί του.
Στην περίπτωση της Συμβουλευτικής μπορείς να συζητήσεις μαζί του για συγκεκριμένες απορίες, προβληματισμούς ή ανησυχίες που έχεις, που αφορούν μια αλλαγή στην εργασία σου, στην σχέση σου ή στην ζωή σου γενικά.

Τι κόστος έχει ;
Η Online Ψυχοθεραπεία είναι αρκετά διαδεδομένη χρόνια πριν τόσο στην Αμερική όσο και στην Ευρώπη  και με άριστα αποτελέσματα για τους χρήστες που την επιλέγουν, με αρκετά υψηλό όμως κόστος που αγγίζει και τα 150$ στην Αμερική και τα 80-100€ την ώρα στην Ευρώπη.Στην Ελλάδα την τελευταία 5ετία άρχισε να γίνεται γνωστή στο ευρύ κοινό απο παρόμοιους, με τον δικό μας ιστότοπους που μας ακολούθησαν και είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για αυτό, σε τιμές 60-70€.
Το psyxology.gr καινοτομεί εξαρχής προσφέροντας την online Συμβουλευτική εδώ και 10 χρόνια σε χαμηλή τιμή και δεσμευόμαστε έτσι να συνεχίσουμε.Κάθε online Συνεδρία μαζί μας κοστίζει 50€.
 
 
Γιατί όμως στο psyxology.gr προσφέρεται σε πιο χαμηλό κόστος;
Γιατί πολύ απλά σκοπός μας δεν ήταν και δεν θα είναι και στο μέλλον, να αποκτήσουμε τόσο εμείς όσο και οι συνεργαζόμενοι με εμάς ψυχολόγοι, αποκλειστικό εισόδημα μέσα από την Online Ψυχοθεραπεία, αλλά να παρέχουμε Ψυχολογικές υπηρεσίες που θα καλύψουν στον μέγιστο βαθμό τις ανάγκες σας, με την δυνατόν πιο προσιτή  χρέωση.

Τι επιπλέον μου παρέχει το psyxology.gr  στην Οnline Συμβουλευτική του;
Παρέχουμε οικονομικά πακέτα που σε συμφέρουν.Μπορείς να κλείσεις όποιο οικονομικό πακέτο εσύ επιλέξεις (πχ  πακέτο 5,10 ή 15 Συνεδριών με τελική συνολική έκπτωση ως και 35%) ώστε να κάνεις οικονομικότερα την ψυχοθεραπεία σου αλλά και να έχεις τον προσωπικό σου ψυχολόγο για όλο αυτό το διάστημα που επιλέγεις, και για οτιδήποτε και αν σε απασχολήσει να έχεις άμεση  πρόσβαση συζήτησής του μαζί του.
Και πως διεξάγεται;Τι πρέπει να έχω στον υπολογιστή μου;
Διεξάγεται μέσω skype το όποίο αν δέν έχετε ήδη στον υπολογιστή σας μπορείτε πολύ εύκολα να το "κατεβάστε" απο την σελίδα skype.com. Στην συνέχεια μας προσθέτετε ως επαφή σας εκεί με το skype ID μας: www.psyxology.gr
Δεν χρειάζεται να έχετε κανέναν ειδικό εξοπλισμό! Ένας υπολογιστής με σύνδεση στο internet , ηχεία ή ακουστικά και μικρόφωνο και είμαστε σε επαφή
 
 
 
 

next2Συμβουλή του μήνα


Διαβάστε την συμβουλή μας

next2Άρθρα ψυχολογίας


Ενημερωθείτε αξιόπιστα

next2Προτεινόμενα βιβλία


 Από το Psyxology.gr...