Συμβουλευτική Online

Τι σημαίνει «Συμβουλευτική» ;
Η συμβουλευτική αφορά την συζήτηση με τον ψυχολόγο , συγκεκριμένου θέματος που μας απασχολεί , χωρίς αυτό  να δηλώνει ότι πάσχουμε απο κάποια Ψυχολογική Διαταραχή, ωστόσο μπορεί να αντιμετωπίζουμε ,αυτή την στιγμή, κάποιο  ψυχολογικό πρόβλημα.
Ζητάμε ουσιαστικά την συμβουλή  Ψυχολόγου για την καλύτερη κι αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση μιας συγκεκριμένης κατάστασης  που βιώνουμε που μπορεί να αφορά μια σχέση μας, την εργασία μας, τις σχέσεις μας με τους δικούς μας ή φίλους μας κλπ. Επίσης μπορούμε να λύσουμε απορίες  για συγκεκριμένα θέματα που μας απασχολούν και δεν γνωρίζουμε.

Γιατί Οnline ;
Γιατί έχει παρατηρηθεί ότι έχει άριστα αποτελέσματα, κι επιπλέον παρέχει την ευκολία της απομακρυσμένης πρόσβασης χωρίς την φυσική μετακίνηση. Ο  ιστότοπος μας  πρωτοπορεί, και παρέχει αυτήν την υπηρεσία εδώ και 9 χρόνια .
Ήμασταν οι πρώτοι στην Ελλάδα που την παρείχαμε. Πλέον είμαστε οι πιο έμπειροι.
Η online Συμβουλευτική σου παρέχει την ευκολία να κλείσεις την ώρα και μέρα που εσυ θα επιλέξεις, και να την κάνεις απο την άνεση του σπιτιού σου μέσω υπολογιστή.Δεν χρειάζεται κανένας ειδικός εξοπλισμός. Αναζήτησε μέσα στο ημερολόγιο ΕΔΩ την ώρα και μέρα που σε βολεύει και μίλα σήμερα για ότι σε απασχολεί. 

Τι μπορεί να συζητηθεί στην Οnline Συμβουλευτική;
Μπορείς να συζητήσεις μαζί μας οποιοδήποτε καθημερινό θέμα σε απασχολεί  μικρό ή μεγάλο, όσων αφορά τις σχέσεις σου, την δουλειά σου, την οικογένειά σου, ή κάποια προσωπική  σου δυσκολία που αντιλαμβάνεσαι στις καθημερινές σου δραστηριότητες και να βρούμε μαζί πιο λειτουργικούς για σένα τρόπους αντιμετώπισης. Μπορείς επίσης να λύσεις απορίες  για συγκεκριμένα συμπτώματα, προβληματισμούς ή ανησυχίες που έχεις.

Τι κόστος έχει ;
Η online Συμβουλευτική είναι αρκετά διαδεδομένη τόσο στην Αμερική όσο και στην Ευρώπη  και με πολύ καλά αποτελέσματα για τους χρήστες που την επιλέγουν. Στην Ελλάδα είναι άγνωστη ακόμα στο ευρύ κοινό, και συνήθως προσφέρεται μόνο τηλεφωνικά  , και μάλιστα με ένα αρκετά υψηλό κόστος .
Ο ιστότοπός μας καινοτομεί εξαρχής προσφέροντας την online Συμβουλευτική εδώ και 9 χρόνια στην ίδια τιμή και δεσμευόμαστε   με αυτήν να συνεχίσουμε.Κάθε online Συνεδρία μαζί μας, διαρκεί  50 λεπτά και κοστίζει 30€.Οι αντίστοιχες χρεώσεις στις Ευρωπαικές  χώρες  όπου αυτή προσφέρεται , αγγίζουν τα 80-90€ ανά συνεδρία. Σε αντίστοιχους ιστότοπους στην Ελλάδα  θα βρείτε τιμές 60€, 70€.

Γιατί στο psyxology.gr προσφέρεται σε χαμηλό κόστος;
Γιατί σκοπός μας δεν ήταν και δεν θα είναι ποτέ να αποκτήσουμε τόσο εμείς όσο και οι συνεργαζόμενοι με εμάς ψυχολόγοι αποκλειστικό εισόδημα μέσα από την online Συμβουλευτική, αλλά να παρέχουμε ψυχολογικές υπηρεσίες που θα καλύψουν στον μέγιστο βαθμό την ανάγκη του προβλήματος σας, με την δυνατόν οικονομικότερη για εσάς  χρέωση.

Τι δεν περιλαμβάνεται στην Οnline Συμβουλευτική; Τι δεν μπορεί να συζητηθεί;
Στην online Συμβουλευτική το μόνο που δεν μπορεί να συμπεριληφθεί είναι η θεραπεία βαρέων ψυχολογικών ασθενειών όπως πχ οι Ψυχωσικές Διαταραχές. Μπορεί ωστόσο να λειτουργήσει θεραπευτικά πολύ καλά ως συμπληρωματική στην ψυχοθεραπεία τους.

Τι επιπλέον μου παρέχει το psyxology.gr  στην Οnline Συμβουλευτική του;
Παρέχουμε οικονομικά πακέτα που συμφέρουν.Μπορείς να κλείσεις όποιο οικονομικό πακέτο εσύ επιλέξεις (πχ  πακέτο 4 ή 10 Συνεδριών με έκπτωση ως και 33%) ώστε να έχεις τον προσωπικό σου ψυχολόγο για όλο αυτό το διάστημα που επιλέγεις, και για οτιδήποτε και αν σε απασχολήσει να έχεις άμεση  πρόσβαση συζήτησής του μαζί του.
Και πως διεξάγεται;Τι πρέπει να έχω στον υπολογιστή μου;
Διεξάγεται μέσω skype το όποίο αν δέν έχετε ήδη στον υπολογιστή σας μπορείτε πολύ εύκολα να το "κατεβάστε" απο την σελίδα skype.com. Στην συνέχεια μας προσθέτετε ως επαφή σας εκεί με το skype ID μας: www.psyxology.gr
Δεν χρειάζεται να έχετε κανέναν ειδικό εξοπλισμό! Ένας υπολογιστής με σύνδεση στο internet , ηχεία ή ακουστικά και μικρόφωνο και είμαστε σε επαφή